ennblogg.blogg.se

Reaggespelning

Publicerad 2017-12-16 17:16:33 i Allmänt,

För två veckor sen bjöd mamma och pappa oss (syskon plus pojkvänner) på bio, nämligen Solsidan. Serien är absolut bättre men man får inte tänka att filmen ska vara som den. Den var rolig men också allvarlig. Det är kul att ha sett den och att alla gick tillsammans!
 
På lördagen var Hanna, Alex, jag och Jesper ute. Det var en spelning med General knas, Antionio D, O-hund och Syster sol. Vi var hemma hos Jesper och mig innan och det var jättekul! Spelningen var superbra verkligen!! Ni kan kolla spotify eller youtube om ni är nyfikna. Träffade även lillesyrran ute med hennes kompisar. Känns konstigt att kunna festa med henne nu men roligt! Spelningen var slut runt halv tre tror jag ock då tog vi sällskap med Malin och hennes kompisar som skulle till bussen. Vi käkade innan vi somnade så vi gick nog inte och la oss förrens fem tror jag. Dagen efter var jag trött såklart, är inte så van att vara ute så sent direkt... (händer nästan aldrig). 
 
En riktigt lyckad kväll blev det!
 
Jag tyckte General knas och Antonio D var bäst och dom här två låtarna gillar jag lite extra
https://www.youtube.com/watch?v=sqpyn93XtyY
https://www.youtube.com/watch?v=lpDIywsmPnI
https://www.youtube.com/watch?v=r51ket0_1g0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: MartinaOlsson

Publicerad 2017-12-17 19:22:05

Hej!
Jag tänkte bara ta och tipsa dig om att i lucka nummer 15 i min julkalender hittar du en tävling där du kan vinna tre stycken parfymer i olika dofter från Solinotes, som är ett nylanserat märke på den svenska marknaden! Är du sugen på att vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan :)
https://martinaolsson.myshowroom.se/72455/julkalender-lucka-15-6/

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela